CAMPAGNEBUS BEZOEKT STANISLAS COLLEGE

Meer aandacht voor jonge mantelzorgers. Dat is kortweg de boodschap vandaag in onze campagnebus #deeljezorg in Rijswijk. 

Welzijn Rijswijk werkt met het project Versterking Jonge Mantelzorg aan de erkenning en ondersteuning van jongeren die opgroeien met zorg. Onderdeel van dit project is een bewustwordingscampagne, waaronder een serie podcasts met jonge mantelzorgers.

Rita Bakker van de gemeente Rijswijk, Jolanda Leroy van het Stanislas College en Mieke Ruigrok van Welzijn Rijswijk lanceerden vandaag de bewustwordingscampagne, waaronder een serie podcasts met jongeren. Aansluitend in de bus persoonlijke verhalen en adviezen van scholieren van het Stanislascollege. Martijn Tillema van de gemeente Gemeente Den Haag deelde de ervaringen van deze gemeente met het bereiken en steunen van jonge mantelzorgers

Benieuwd naar de podcasts. Bezoek de website. Ook aan de slag met jonge mantelzorg. Wij van JongeMantelzorg.nl denken graag mee. Stuur een berichtje naar info@inevi.nl, dan nemen we contact met je op.

Meer over JongeMantelzorg