CONFERENTIE VERSTERKING JONGE 

Jonge mantelzorg bespreekbaar maken. Dat is kortweg het doel van het in 2018 door JongeMantelzorg, de Gemeente Amersfoort en Indebuurt033 gestarte samenwerkingsprogramma “Jonge Mantelzorg Versterkt’. Woensdag 5 juni – in de week van de jonge mantelzorg – worden de bevindingen gedeeld met wethouder Tigelaar en bij het project betrokken organisaties. Dit tijdens de conferentie Jonge Mantelzorg op Hogeschool Utrecht in Amersfoort.

Op het programma staan onder andere een panelgesprek met wethouder Tigelaar, MBO Amersfoort en Indebuurt033. Loïs Bruessing zal presenteren haar boek ‘Dus ik ben een Brus’ over Noor. Een gewone puber, die in twee werelden leeft. Loïs studeerde aan de HU Amersfoort Ecologische Pedagogiek. Met een broertje die MCDD heeft, een moeder met borstkanker en een vader met Multiple Sclerosis, besloot ze dit boek te schrijven voor mensen zoals zij.

De conferentie is woensdag 5 juni van 14.00 uur – 16.30 uur bij Hogeschool Utrecht in Amersfoort, De Nieuwe Poort 21.

De bijeenkomst is voor professionals die werken met en voor jeugd en jongeren in Amersfoort en omgeving. Aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link

Meer over JongeMantelzorg